Eucerin Sun Invisible Mist Dry Touch Ip30 200ml

CNK: 3208733

APB Categorie: Cosmetisch

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Eucerin Sun Invisible Mist Dry Touch Ip30 200ml

Richtprijs

€ 22,00

Gegevens

Een lichte, transparante tegen de zon beschermende mist die een superieure bescherming biedt voor gevoelige en zelfs acnegevoelige huid.

Meer informatie

EAN Code 4005800126291
Breedte 53 mm.
Hoogte 183 mm.
Diepte 50 mm.
Gebruik

Goed schudden voor gebruik. Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen met een handdoek en zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Niet direct op het gezicht spuiten / inademen vermijden. Als er onvoldoende zonnebescherming wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect aanzienlijk. Niet te lang in de zon blijven, ook niet bij gebruik van een zonnebescherming omdat zelfs een hoge SPF-graad geen 100% bescherming biedt. Te lange blootstelling aan de zon vorm een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Houd baby's en jonge kinderen uit direct zonlicht. Volledig laten intrekken en direct contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen. Blijf tijdens en na het aanbrengen uit de buurt van alle ontstekingsbronnen omdat de aerosolverpakking licht ontvlambaar is. Lees de verpakking voor verdere instructies.

Samenstelling

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl ethoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Cyclomethicone, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Acrylates/ Octylacrylamide Copolymer, Aqua, Benzoic Acid, Parfum.

Voorschrift Nee
APB Categorie Cosmetisch
Merk Eucerin